Twinkle | Digital Commerce

G-star Raw bezorgt orders nog zelfde avond per fiets

2017-11-11
180101
  • 1:10

G-star Raw levert vanaf morgen zijn online orders op de dag van bestelling aan shoppers in Amsterdam. Het bedrijf heeft voor deze dienst een samenwerking gesloten met Paazl en fietskoeriersdienst De Versnelling.
 

Bestellingen die in de aanloop naar kerst op werkdagen voor vijf uur ’s middags worden geplaatst in G-star Raw’s webshop, worden nog dezelfde avond afgeleverd per fiets. Hiervoor worden geen verzendkosten gerekend.

Snelste vervoersmiddel
‘De fiets is het makkelijkste en snelste vervoermiddel in Amsterdam en daarom ideaal voor bezorging van Amsterdamse pakketjes’, meldt het denimmerk op zijn website. ‘Tijdens de feestdagen worden aankopen binnen de ring gratis thuisbezorgd door een fietskoerier.’ Of de service na de feestdagen nog bestaat wordt niet gemeld. Wellicht dat er dan wel betaald moet worden voor levering.

Fab Footwear
G-star Raw is de tweede retailer die gebruik maakt van de diensten van De Versnelling voor same day delivery. Fab Footwear had in oktober de primeur. Kopers hebben de schoenen van deze shop voor 4,95 euro binnen drie uur in huis. Ondanks dat De Versnelling ook in Den Haag en Rotterdam actief is, biedt het tot nu toe alleen bezorging in Amsterdam aan voor retailers. Volgens Paazl is het de bedoeling om de service later ook voor bestellingen van webshoppers uit de andere grote steden mogelijk te maken.