Twinkle | Digital Commerce

Willie en Condoomfabriek verruimen bezorgopties

2017-11-20
1000562
  • 0:58

CLS Healthcare, het bedrijf achter onder meer Willie.nl en Condoomfabriek.nl, verruimt zijn cut-off tijden en versnelt bezorging. Klanten in bepaalde postcodegebieden krijgen vanaf nu ook de keuze voor een fietskoerier.

Klanten die hun pakket de volgende dag willen ontvangen, kunnen er nu tot 23.30 bestellen; ook bieden de shops voortaan same day delivery voor orders die uiterlijk 12.00 besteld zijn. Een nieuwe samenwerking met Fietskoeriers.nl verduurzaamt daarnaast het bezorgproces van de 'spannende pakketjes'.

Feestdagen

De versnelling en vergroening van zijn bezorgdiensten komt tijdens de aanloop naar de december: 'We zijn blij dat we deze uitbreiding van onze service nog vlak voor Black Friday, Cyber Monday en de feestdagen hebben kunnen realiseren', verklaart ceo Jacqueline Texidor van de nummer 189 van de Twinkle100.

Sexshopbranche

Op de online markt voor intimiteitsproducten valt concurrent Beate Uhse steeds verder weg; deze zomer verkocht het Duitse erotiekconcern de Nederlandse tak Christine le Duc aan een Ierse investeerder. Sexshop willie.nl groeide daarentegen door de overname van CLS Healthcare begin vorig jaar, waarmee het ook condoomfabriek.nl inlijfde.