Twinkle | Digital Commerce

Futurumshop lanceert share button voor WhatsApp

2017-05-27
180101
  • 1:02

Futurumshop biedt bezoekers voortaan de mogelijkheid om producten via WhatsApp te delen met vrienden. ‘Handig voor verlanglijstjes, of gewoon om te laten zien wat je bezighoudt!’, blogt de nummer 58 van de Twinkle100.


Futurumshop toonde al share buttons voor Facebook, Twitter, Google+ en e-mail bij producten. Vandaag is WhatsApp daar bij gekomen. ‘Bijna alles op het internet kan met één druk op een button worden gedeeld via Facebook en Twitter’, legt de webwinkel uit. ‘Waarom dan niet via WhatsApp, vroegen de developers van FuturumShop zich af? WhatsApp is immers hét sociale medium van dit moment.’

Eigen winkels en merken
Futurumshop, met een omzet van 17 miljoen euro in 2013 de nummer 58 van de Twinkle100, boekte in de eerste helft van dit jaar een omzetgroei van 30 procent. Oprichter Harmen van der Meulen maakt werk van een entree in de fysieke winkelstraat, liet hij begin vorige maand weten aan Twinkle (zie ook Twinkle 9-2014). De verkoop van private label, afgelopen zomer geïntroduceerd, moet op termijn voor de helft van alle inkomsten gaan zorgen.

Lees ook: De Online Drogist whatsappt met klanten (13 november 2014)