Twinkle | Digital Commerce

Bruna lanceert nieuwe website

2017-05-27
180101
  • 1:05
Bruna heeft een nieuwe website gelanceerd. De shop maakt deel uit van de nieuwe multichannelstrategie die het bedrijf in oktober al presenteerde. Beeld en tekst zijn onder andere georganiseerd in blokken, voor meer overzicht.

Bruna.nl moet nu één plek zijn waar online alle boeken en e-books uit het assortiment te vinden zijn. De in 2011 gelanceerde mobiele site met besteloptie bestaat niet meer; het adres m.bruna.nl wordt doorgelinkt. Wel heeft de boekwinkel nog een mobiele app, BrunaTablisto genaamd, waarin klanten digitaal boeken en tijdschriften kunnen aanschaffen voor hun tablet. Bruna moet met deze twee digitale kanalen 'fit for the future’ zijn.

Alles op orde
Andere onderdelen van de nieuwe multichannelstrategie zijn het stroomlijnen van de logistiek en het openen van een aantal fysieke winkels waarin verschillende winkelconcepten worden getest. ‘We hebben straks onze dienstverlening op alle vlakken op orde’, zei algemeen directeur Fred Zeegers in oktober. ‘We delen onze expertise op de nieuwe website, geven tips en vormen op iets langere termijn een klantengemeenschap. We gaan Bruna-ondernemers verder helpen. Een voorbeeld daarvan is de introductie van Bruna.nl op de winkelvloer. Voor welk boek een klant ook komt, het kan direct worden besteld en afgerekend.’

Oude site:

Nieuwe site: