Twinkle | Digital Commerce

Net-a-porter.com verkoopt als eerste Google Glass

2017-05-27
180101
  • 1:08

Op Net-a-porter.com zijn vanaf 23 juni Google Glass-exemplaren te koop met het design van modeontwerpster Diane von Furstenberg. Het is de eerste keer dat de Glass door een derde partij verkocht wordt.

Von Furstenberg heeft voor haar Glass-collectie brillen ontworpen in vijf verschillende kleuren. Ook kunnen modeliefhebbers twee zonnebrillen met het DVF-logo aanschaffen. De monturen kosten los 120 tot 225 dollar, aldus Fashionista. Een totaalpakket van Google Glass en het montuur zal naar verwachting rond de 1700 dollar (1247 euro) gaan kosten, schrijft TextilWirtschaft.

Eerste partij
Net-a-porter.com is de gelukkige online retailer die de Glass als eerste partij buiten Google om mag verkopen. Vanaf 23 juni kunnen consumenten op deze site terecht voor een model van Diane von Furstenberg.

Google+ Hangout
De modeontwerpster heeft al eerder bewezen vooraan te staan bij het testen van nieuwe technologieën. Zo was zij de eerste die samen met Google e-commerce testte in de Hangout. Von Furstenberg gaf in de Google+ Hangout een videopresentatie van een uur en beantwoorde ondertussen vragen van (van tevoren gescreende) kijkers. Fashionista’s konden tijdens de presentatie ‘Hang out with DVF’ de kleding, schoenen en accessoires uit de herfstcollectie direct online bestellen via een scherm aan de rechterkant van de video.

Lees ook:
Google Glass en de link met e-commerce (13-5-2013)