Twinkle | Digital Commerce

Jola Mode start met e-commerce

2017-05-27
180101
  • 0:59

Jola Mode is een van de laatste kledingketens van zijn omvang die begint met e-commerce. Het Brabantse bedrijf, met een ruim zestigjarige historie, gaat de weborders afhandelen in zijn meer dan tachtig winkels in voornamelijk Zuid-Nederland. Op de site komt ook een reserveeroptie beschikbaar.

Divide maakt melding van de e-commerce plannen van Jola Mode, die al snel concreet moeten worden; de nieuwe responsive website wordt volgens de leverancier ‘medio 2014’ gelanceerd.

Winkels als fulfilmentcenter
Divide laat weten dat Jola Mode gebruik gaat maken van zijn ‘geavanceerde ordercirculatiemodule’, waarbij de 82 winkels als fulfilmentcenter worden ingezet. Uit het bericht van leverancier Divide: ‘Via een speciaal ontwikkeld algoritme zal een bestelling bij de juiste vestiging binnenkomen, om van daaruit vervolgens verder afgewikkeld te worden. Daarnaast is de webshop voor de online bezoeker te gebruiken om artikelen te reserveren en bij afhalen in de winkel pas te betalen.’

Hele gezin
Jola Mode belooft ‘het hele gezin waar voor zijn geld in sfeervolle winkels met vriendelijke en toegewijde verkoopmedewerkers’.