Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp.nl sluit pact met Van den Assem

2017-05-27
616536
  • 1:04

Wehkamp.nl voegt ruim vijftig nationale en internationale topmerken zoals UGG Australia, Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam toe aan zijn online schoenenassortiment. Hiervoor is een strategische samenwerking gesloten met Van den Assem Schoenen.

De komende periode zal een steeds groter deel van het aanbod van Van den Assem worden toegevoegd aan Wehkamp.nl. Komend najaar moet het hele assortiment in het webwarenhuis te koop zijn.

Familiebedrijf
Van den Assem, dat 16 fysieke winkels heeft in de regio Rotterdam, biedt dames, heren- en kinderschoenen, tassen en accessoires aan van in totaal ruim honderd merken. Het familiebedrijf bestaat al meer dan honderd jaar en het houdt met Assem.nl en Shoeclub.nl eigen webwinkels in de lucht.

Schoenendeals
Filip Otten, verantwoordelijk voor strategische partnerships bij Wehkamp.nl, laat weten dat op de site al veelvuldig werd gezocht op merken als UGG Australia, Shabbies en Fred de la Bretoniere. ‘Samen met Van den Assem geven we verder vorm aan ons merkportfolio en bieden we de klant een actueel en passend aanbod’, zegt hij in een persverklaring. Eerder sloot het Zwolse bedrijf al samenwerkingen met schoenketens Nelson Schoenen, Mango, Sacha, met Macintosh Retail (Manfield, Scapino) en vanHaren.