Twinkle | Digital Commerce

Zeven winnaars Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:16

Tijdens het Thuiswinkel Awards Gala was Bol.com de gelukkige winnaar van twee Publieksprijzen XL. Daarmee heeft de ‘winkel van ons allemaal’ twee van zijn zeven nominaties verzilverd. In totaal werden er in Huis ter Duin te Noordwijk zeven Publieksprijzen voor XL shops uitgereikt.

De Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL waren net iets anders opgezet dan voorgaande jaren. Webshops hadden zich ingeschreven voor 22 subcategorieën. Voor elke subcategorie werd begin deze maand al een winnaar bekendgemaakt. De winnaars van de subcategorieën werden vervolgens automatisch genomineerd voor één van de zeven hoofdcategorieën.

De winnaars werden voor het eerst bepaald door een online consumentenpanel van GfK. De nieuwe opzet maakte een eind aan de campagnes van de grotere deelnemers, die hun klanten de afgelopen jaren massaal opriepen om hun stem uit te brengen.

De webwinkels die vanmiddag een publieksprijs mee naar huis mochten nemen zijn (in alfabetische volgorde van de categorie):

Elektronica & Telecom
Coolblue.nl

Financiële & Persoonlijke diensten
Hema.nl

Huis, Hobby & Cadeau
Fonq.nl

Levensmiddelen & Persoonlijke Verzorging
Superwinkel.nl

Media/Entertainment
Bol.com

Mode
Missetam.nl

Reizen & Vrije Tijd
Bol.com
 
Een overzicht van alle genomineerden voor deze zeven prijzen annex de winnaars van de subcategorieën vindt u hier.

De winnaars van de eerder uitgereikte Publieksprijzen XS (met een jaaromzet tot 4 miljoen euro) vindt u hier. De winnaars van de gisteren uitgereikte vakprijzen staan hier, die van de deelvakprijzen hier.