Twinkle | Digital Commerce

Ticketmaster start in België

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:51

Het Belgische Ticketnet.be is overgenomen door het internationale Live Nation Entertainment. De kaartverkoopwebsite wordt opgenomen in de Ticketmaster-familie met een eigen kantoor in Brussel.

Wie de link Ticketmaster.be volgt krijgt een melding te zien waarin het bedrijf de verandering van Ticketnet.be aankondigt. Voor nu kunnen de kaarten voor onder andere concerten, festivals en sportevenementen nog op Ticketnet.be worden gekocht, maar daar komt binnenkort verandering in, zo wordt aangekondigd.

Groeipotentie
Ticketmaster België heeft volgens Entertainment Business onder andere Live Nation, Les Francofolies, de Spa en C-Live als klant en is op zoek naar nieuwe partners. ‘We zijn erg opgetogen om in België van start te gaan’, zegt Mark Yovich, president van Ticketmaster International. ‘Er is veel potentie voor groei vanwege de levendige live-entertainment- en sportmarkt in dat land.’

Ticketmaster Internationaal is momenteel aanwezig in meer dan twintig landen. De Nederlandse tak bezet met een omzet van 117 miljoen euro de 9e plaats van de Twinkle100.