Twinkle | Digital Commerce

EkoPlaza biedt zorgverzekering voor mensen met gezonde leefstijl

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:54

EkoPlaza biedt voor het komende kalenderjaar een zorgverzekering aan voor zijn klanten. Dit doet de supermarktketen samen met zorgverzekeraar Avéro Achmea. De verzekering is bedoeld voor mensen met een gezonde leefstijl.

‘Uit ons onderzoek samen met de Universiteit van Tilburg onder vierduizend klanten blijkt dat deze mensen significant minder vaak ziek zijn dan anderen’, vertelt EkoPlaza-directeur Erik Does in een interview met Twinkle. ‘Een gezonde leefstijl heeft nogal wat gevolgen, ook voor de zorgkosten. Dus consumenten die zich verzekeren bij Avéro Achmea krijgen korting bij EkoPlaza en onze klantenpas biedt korting bij de zorgverzekeraar.’

Korting
De korting die verzekerden in totaal volgend jaar op EkoPlaza-producten kunnen krijgen is zestig euro. Klanten van de supermarktketen die kiezen voor de gezonde leefstijlverzekering ontvangen 7,5 procent korting op de basisverzekering en 10 procent korting op een aanvullende verzekering.

In Twinkle 10 (die op 10 december verschijnt) leest u een interview met Erik Does over de ontwikkelingen binnen de biologische supermarkt EkoPlaza.