Twinkle | Digital Commerce

Vershuys.com opent afhaalpunten in zorgcentra

2017-05-27
180101
  • 0:57

Vershuys.com opent volgend jaar afhaalpunten in drie tot vier zorgcentra in Limburg. De Beter-eten-afhaalpunten worden in samenwerking met het Groene Kruis gerealiseerd.


Marwin Dekkers, directeur van Vershuys.com, meldt aan Retaildetail dat de afhaalpunten in zorgcentra een logische stap zijn in de uitbreiding van zijn click & collect service. ‘Je hebt daar meerdere woonunits rondom centrale ruimtes. Dan is bezorgen op één plek efficiënter’, zegt Dekkers. Leden van het Groene Kruis krijgen korting op hun online bestellingen.

Vijftig tot zestig punten
In september meldde het Limburgse online supermarktbedrijf al dat het van plan was om in deze periode vijftig tot zestig afhaalpunten te openen in Noord-Limburg. Vershuys.com vroeg zijn klanten toen op Twitter waar zij de Beter-eten-afhaalpunten het liefst geopend zouden zien.

Bedrijven
Het afgelopen jaar kregen onder andere kinderopvangvestigingen, kantines, tankstations, treinstations en tuinmarkten in Noord-Limburg een afhaalpunt van Vershuys.com. Hiertoe behoren niet alleen punten voor consumenten, maar ook voor personeel van bedrijven, meldde Dekkers in september. ‘De voorwaarde voor het openen van zo’n soort afhaalpunt is dat je er gemakkelijk kunt parkeren, zoals bij tuincentra, flexibele kanttoorruimtes en stations.'