Twinkle | Digital Commerce

LogiVert lanceert LogiVert Payments

2017-05-27
256256

LogiVert presenteert de geïntegreerde betaaloplossing LogiVert Payments. De aanbieder van e-commerce software claimt een Nederlandse primeur, mogelijk door een samenwerking met payment service provider (psp) Qantani.

LogiVert Payments biedt toegang tot de meest gangbare online betaalmethoden, waaronder iDeal, Visa, Mastercard, Maestro, PayPal en achteraf betalen, maar ook tot Bitcoins; partner Qantani was afgelopen juni de eerste Nederlandse psp die begon met de verwerking van Bitcoin-betalingen. LogiVert laat op zijn site weten dat een iDeal-transactie 35 cent gaat kosten 'zonder abonnement of opstartkosten.

Afhaakmoment
‘De nauwe integratie met het platform zorgt voor een naadloze overgang van het orderproces naar de betaalmogelijkheden’, aldus LogiVert in een persverklaring over zijn Nederlandse primeur. ‘Dit minimaliseert het afhaakmoment bij consumenten, wat voor een hogere conversie voor de webwinkelier en een positieve beleving bij de consument zorgt.’

‘Game changer’
Twinkle schreef afgelopen augustus over de inpandige betaalprocessor van het Canadese Shopify, een grote internationale aanbieder van e-commerce software. Directeur Louis Kearns sprak van een game changer: wie een webwinkel begint bij Shopify kan, om te beginnen in Canada, direct creditcardbetalingen innen, zonder koppeling met een derde partij. Daarmee verlaagt Shopify de drempel om überhaupt een webwinkel te beginnen aanzienlijk.

Ondersteunende diensten
Volgens Antonio Jobse van LogiVert sluit de aanvullende dienstverlening goed aan bij de ontwikkelingen in de online markt. ‘Wij zien steeds meer online ondernemers die op zoek zijn naar een compleet aanbod van ondersteunende e-commerce diensten, en een e-commerce partner die meegroeit met de behoefte van hun onderneming.'