Twinkle | Digital Commerce

Cheaptickets.nl verkoopt vliegreizen via DEEN Supermarkten

2017-05-27
180101
  • 1:30

Klanten van DEEN Supermarkten kunnen vanaf vandaag vliegtickets tegen gereduceerde prijzen bij de supermarkt kopen. DEEN is hiervoor een samenwerking aangegaan met online vliegticketaanbieder Cheaptickets.nl.

Om gebruik te kunnen maken van de korting van vijftien euro per boeking moeten klanten hun vliegtickets bestellen op Deen.nl. Ook ontvangen boekers een cadeaukaart van vijf euro die zij voor boodschappen kunnen besteden bij een van de 64 DEEN-filialen. De actie loopt tot en met 31 december.

Pijn verzachten
‘We proberen op alle manieren onze horizon te verbreden en samenwerkingspartners te zoeken waar wij een klik mee hebben’, zegt Lieke Franssen van Cheaptickets.nl over de samenwerking met de supermarktketen. ‘DEEN is daar een prima voorbeeld van. Alles met het doel om reizigers via alle mogelijke manieren te laten profiteren van de beste deals. Zo ontstaat er voor iedereen een win-win-situatie.’

Henk Kessen, directeur van DEEN Supermarkten, voegt hieraan toe: ‘Zeker in tijden waarin vakanties niet goedkoop zijn, willen we via het geven van korting op vliegtickets de “pijn” in de portemonnee wat verzachten. De komende tijd willen we samen nog meer (kortings)acties opzetten.’

Cheaptickets.nl werkt momenteel ook samen met FC Volendam. Leden van de voetbalclub ontvangen 25 euro korting via de website van de organisatie.

Cheaphotels en Cheapcars
Cheaptickets is onderdeel van Travix International bv, de huidige nummer 6 in de Twinkle Top30 travel, onderdeel van de Twinkle100. De vliegticketaanbieder vertelde in mei aan Twinkle zich nadrukkelijker te gaan richten op hotelboekingen en autoverhuur. Hiertoe lanceerde het bedrijf onlangs de websites Cheaphotels.nl en Cheapcars.nl.

‘We zien steeds meer dat consumenten hun vakantie zelf willen “bouwen” door het boeken van losse elementen; ze willen controle hebben over hun eigen reis. Op die toenemende vraag en de forse groei in autoverhuur spelen we met Cheaphotels.nl en Cheapcars.nl vanaf nu gericht in’, zei Franssen vorige maand.