Twinkle | Digital Commerce

Hema stunt met online only dagdeals

2017-11-08
162119
  • 1:03

Hema stunt vanaf vanochtend 8.00 uur tot morgenochtend dezelfde tijd met aanbiedingen op zijn website. Een aantal van de afgeprijsde artikelen is überhaupt alleen op Hema.nl te koop. Sinds enige tijd organiseert het warenhuis eendaagse online uitverkoopacties.

Hema heeft flink geïnvesteerd om zijn winkelkanalen naadloos op elkaar aan te laten sluiten; de warenhuisketen biedt klanten al jaren de optie om online bestelde producten kosteloos in de winkel op te pikken. E-commerce manager Boudewijn van Nieuwenhuijzen vertelde eerder dit jaar dat meer dan driekwart van de orders wordt afgehaald. Al geruime tijd loopt er bij Hema een proef met bestelzuilen op de winkelvloer en sinds een klein halfjaar krijgen klanten online inzage in actuele winkelvoorraden.

Prijsonderscheid
Terwijl synergie een sleutelbegrip is, brengt Hema vandaag een prijsonderscheid aan tussen het offline en het online kanaal. De web only korting op onder andere televisies, fietsen en matrashoezen loopt op tot 50 procent. ‘Voor alle dagacties geldt op =op’, laat Hema weten. Het is overigens niet voor het eerst dat het warenhuis dagdeals presenteert; de nummer 8 van de Twinkle100 deed er sinds vorige zomer ervaring mee op.