Twinkle | Digital Commerce

Coolblue mikt ook op borduurkamer, tuin en keuken

2017-05-27
180101
  • 0:53

Coolblue heeft zijn assortiment gisteren uitgebreid met de opening van een webshop voor naai- en borduurmachines. Daarnaast werkte de Beste Webwinkel van Nederland aan de uitbreiding van zijn afdelingen tuinapparatuur en keukenproducten.

In stilte
Gisteren opende de webshop Naaimachinestore.nl voor de categorie huishouden. Ook breidde Coolblue het afgelopen jaar zijn categorieën gereedschap, tuinapparatuur en keukenproducten in stilte verder uit. Nieuwe shops als Tuinslangcenter.nl en Kookboekstore.nl maken deel uit van Coolblue’s plannen om dit jaar nog circa 100 webwinkels te openen in zowel bestaande als nieuwe categorieën.

Witgoed en outdoor
Begin 2013 opende de retailer al diverse webshops voor de nieuwe categorieën witgoed (Wasmachinestore.nl en Wasdrogerstore.nl) en outdoorartikelen. Met Rugzakcenter.nl, Tentcenter.nl, Slaapzakstore.nl, Zaklampcenter.nl en Zakmesshop.nl concurreert Coolblue onder meer met Futurumshop en marktleider in outdoorproducten Bever. Coolblue heeft ten behoeve van de uitbreiding van zijn assortiment vorig jaar een tweede magazijn geopend in Tilburg. De hoofdvestiging is gelegen in Capelle aan den IJssel.