Twinkle | Digital Commerce

Amazon lanceert webshop voor 50+-ers

2017-05-27
180101
  • 1:10

Amazon heeft in de VS de '50+ Active and Healthy Living Store' gelanceerd, met producten op het gebied van gezondheid, beauty, entertainment en reizen, speciaal voor 50+-ers. De artikelen worden gratis geleverd via Amazon Prime en Super Saver Shipping.

Amazon’s 50+- Store bevat producten uit de categorieën wellness, fitness, gezondheid, medische artikelen, incontinentie, persoonlijke hygiëne, beauty, reizen en vrije tijd, en entertainment. Dat meldt Amazon in een persbericht. De 50+ Active and Healthy Living Store bevat volgens Amazon ‘honderduizenden’ artikelen die speciaal zijn geselecteerd voor consumenten boven de vijftig jaar.

Abonnementsservice
Klanten kunnen producten eenmalig aanschaffen of via het subscribe & save-programma een abonnement nemen op bijvoorbeeld medicijnen. De producten worden dan elke maand tot elke zes maanden geleverd. Ook krijgen webshoppers een korting wanneer zij meerdere artikelen per maand bestellen. Tot vier producten per maand geldt een kortingsbedrag van 5 procent, vanaf vijf producten per maand krijgt een klant 15 procent korting op het aankoopbedrag.

Tips
‘Ons doel is om een vast assortiment van betaalbare producten te bieden aan 50+-ers ten behoeve van een actieve en gezonde leefstijl’, zegt Chance Wales, directeur van de afdelingen beauty, gezondheid en persoonlijke hygiëne bij Amazon. ‘Daarbij bieden wij consumenten extra informatie en tips in ons resource center over beauty en gezondheid.’