Twinkle | Digital Commerce

Fin Lauri Koop gaat Zanox Benelux leiden

2017-05-27
180101
  • 1:00

Lauri Koop wordt de nieuwe managing director van Zanox Benelux, naar eigen zeggen Europees marktleider in performance based advertising. In maart zal de Fin Thomas Joosten opvolgen, die onlangs werd benoemd tot CEO van Zanox International.

Dat laat Zanox vanochtend weten. ‘De missie van Koop is om Zanox Benelux naar het volgende niveau te tillen en het bedrijf klaar te stomen voor het aan verandering onderhevige online marketinglandschap’, aldus het bedrijf in een verklaring.

Nieuwe tools en diensten
De Fin gaat zich vanaf volgende maand focussen op de ‘verbreding en verfijing’ van het aanbod van online advertentiekanalen. Met nieuwe tools en diensten zegt Zanox de customer journey te willen verrijken.

Thomas Joosten
Koop (37) is afkomstig van Monster Worldwide / Monsterboard.nl, waar hij als VP de activiteiten in e-commerce en leadgeneratie aanstuurt. Bij Zanox Benelux neemt hij het stokje over van Thomas Joosten, die Philip Justus inmiddels is opgevolgd als CEO van Zanox International. Joosten is een van de oprichters van M4N, dat anderhalf jaar geleden door Zanox werd overgenomen.