Twinkle | Digital Commerce

BCC gaat sneller en gratis bezorgen

2017-11-11
180100
  • 1:02

BCC zet een streep door de bezorgkosten van aankopen op de website of in een van de 56 winkels door heel Nederland. De elektroretailer verruimt ook de online besteltijden voor producten die worden bezorgd door PostNL. In plaats van de oorspronkelijke sluitingstijd van 18.00 uur worden nu alle bestellingen tot 22.00 uur de volgende werkdag al bezorgd.

Om klanten altijd de beste prijs en service te kunnen garanderen maakt BCC de bezorging nu gratis. PostNL bezorgt de producten tot dertig kilo, waaronder magnetrons en televisies (tot 40 inch). Zwaardere producten, zoals wasmachines en koelkasten, worden tot aan de deur bezorgd door de speciale BCC bezorgservice. Voorafgaand aan de thuislevering ontvangen klanten bij de BCC bezorgservice een sms-bericht met details over de bezorging. Als extra service kunnen consumenten hun nieuwe apparaat ook thuis laten installeren. De kosten hiervoor bedragen 15 euro.

De retail gaf vorige maand tijdens de vakdag E-commerce & Logistiek aan te praten met fabrikanten om hun de mogelijkheid bieden hun hele assortiment online te verkopen op Bcc.nl. Zonder voorraadrisico te lopen hoopt BCC het aanbod van zijn webwinkel te vergroten.


Gerelateerde artikelen: