Twinkle | Digital Commerce

PocketPartner herlanceert Bestelmaar.nl

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:21

PocketPartner, exploitant van onder meer Gsmstunts.nl en Smartphonestunts.nl, heeft nieuw leven geblazen in telecomwebwinkel Bestelmaar.nl. Deze shop was jarenlang onderdeel van Elders Websales, dat afgelopen zomer failliet is verklaard en sindsdien op ‘zwart’ stond.

Afgelopen voorjaar verwerkte Elders Websales, dat tevens eigenaar was van Gsm.nl en Zakelijkvoordelig.nl, opeens geen orders meer. In eerste instantie verwees het bedrijf naar ‘werkzaamheden aan systemen’, maar geldproblemen bleken later de oorzaak van de staking te zijn. Uit het faillissementsverslag dat op 19 juni van dit jaar is opgesteld, blijkt dat het bedrijf in 2011 nog een omzet heeft gerealiseerd van 7,5 miljoen euro, maar de organisatie kon niet meer aan zijn financiële verplichtingen voldoen.

Voortzetten

Elders Websales was in 1997 één van de eerste Nederlandse bedrijven die mobiele telefoonabonnementen en mobieltjes ging verkopen online. Allereerst via Gsm.nl - dat na het faillissement onderdeel is geworden van Algebeld.nl in samenwerking met Telecombinatie - en sinds 1999 ook via Bestelmaar.nl. Buiten de twee b2c-sites bezat Elders Websales sinds 2006 ook de b2b-site Zakelijkvoordelig.nl.

‘Uiteraard is het onze doelstelling om deze succesformule te continueren, zodat de trouwe fans van Bestelmaar.nl wederom aan het juiste adres zijn op de site’, zegt Ivan Deceuninck, algemeen directeur van PocketPartner, in een persbericht. ‘Toen we afgelopen zomer vernamen dat de vorige eigenaar van Bestelmaar.nl failliet was gegaan, hebben wij in samenwerking met onze inkooporganisatie Telecombinatie het plan opgevat om de website over te nemen. Ik ben dan ook erg blij dat dit gelukt is en dat we vanaf nu deze mooie en bekende webwinkel kunnen toevoegen aan ons portfolio van telecomwebwinkels.’