Twinkle | Digital Commerce

Long time no see....

2017-05-26
300200
  • 1:55

Ja, dan is het even zo druk als je site in de lucht gaat, dat ik een hele tijd van de radar ben geweest… Maar inmiddels weer helemaal terug! En vol met verhalen, want elke dag is weer een belevenis.


Ten eerste is het grootste feest dat totaal onbekenden Gifts By Beel weten te vinden. En dat terwijl de echte promotie nog van start moet gaan... Ik krijg heel veel positieve reacties over de vormgeving, de zoekmachine en vooral over het aanbod. En dat terwijl er nog veel meer bij gaat komen volgende maand. Een goed begin dus. Maar wat is er allemaal gebeurd achter de schermen de afgelopen twee maanden?

Neus op de feiten
Allereerst de lancering van de site tijdens de Affiliatedag in Utrecht. Een waar feest en de eerste bestelling binnen! Er volgden er meer en meteen werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt: aan de logistiek viel nog enorm veel te verbeteren. Ik geloof dat ik met mijn eerste twee bestellingen een hele dag bezig ben geweest. Het pakje moest er natuurlijk prachtig uitzien, maar ik moest werkelijk ALLES nog uitvinden. Het PostNL pakket, goed beschermd verzenden, frankeren, noem maar op.

Handling
Omdat ik binnen vijf weken in de lucht was gegaan, hadden we ons vooral op de inhoud van de site geconcentreerd. Nu kwam het op de handling aan. O, de klant wil er een bericht bij, waarop ga ik dat schrijven? En zo verder. De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de logistiek. Inmiddels ben ik bij collega’s van Shenza.com ingetrokken met magazijn en kantoor, is het drukwerk geleverd (prachtig!) en heb ik de softwarekant van de bestellingen op orde. En verder een lange lijst van verbeteringen voor de site na de eerste ervaringen. In september gaat Patrick Broeknellis, die de site heeft gebouwd (123 internet solutions), ermee aan de slag. En dan kunnen we los… En dat moet ook wel, want er zal een stukje verschijnen in het kwartaalblad ‘Er is post’ dat half september bij 6 miljoen huishoudens op de deurmat valt. Heel spannend. Ik ben voor de foto die erbij geplaatst wordt in een berg pakjes gaan liggen. Die is in elk geval heel vrolijk!

Beurzen
In september zijn de beurzen in Frankfurt, Parijs en Utrecht. Ben benieuwd naar nieuwe artikelen waarmee ik mijn assortiment kan optimaliseren. En ik ga er op zoek naar producenten voor mijn eigen lijn, zodat de eerste artikelen voor de kerst op de site kunnen.