Twinkle | Digital Commerce

JeansOnline en Label54 samen suikerfabriek in

2017-05-27
180101
  • 0:54

JeansOnline en overnameprooi Label54 zullen hun intrek nemen in een oude suikerfabriek in West-Brabant. Daar gaan ze kantoor- en magazijnruimte delen. Op de bestaande locaties in respectievelijk Zuid-Beijerland en Uithoorn groeiden de online modewinkels uit hun jasje.

JeansOnline en het begin dit jaar overgenomen Label54 blijven zelfstandig opereren. Ton van Eyk zegt namens eerstgenoemde partij tegen Logistiek.nl: ‘De kennis van de online business kunnen we op deze wijze wel delen. Zo gaan we elkaar versterken op financieel, logistiek en ICT-gebied, om verdere groei voor beide fashionketens te verwezenlijken.’

Samen zestig medewerkers
JeansOnline en Label54 komen te zitten in de voormalige fabriek van de Suikerunie in Moerdijk. Het monument zal in de oorspronkelijke stijl worden ingericht als kantoor en magazijn. In totaal komen er circa zestig mensen te werken, waaronder magazijnmedewerkers, marketeers en after sales medewerkers. JeansOnline, waar Twinkle100-speler Score Group (58e) vorig jaar een belang in nam, maakt aanspraak op ruim tweederde van het personeelsbestand.