Twinkle | Digital Commerce

Fonq.nl zorgt voor shopassortiment Sanoma’s Tuinieren.nl

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:49

Sanoma Media biedt tuingereedschap, sfeeraccessoires en tuinmeubelen te koop aan op zijn nieuwe webdomein Tuinieren.nl. Het assortiment komt van Fonq.nl, waarmee het uitgeefbedrijf al langer samenwerkt bij de verkoop van woonartikelen.

Afgelopen dinsdag lanceerde Sanoma Media het crossmediale platform Tuinieren.nl. Hiermee verbindt de uitgever het tuintijdschrift Tuin&Co aan een informatieve website, een webshop en een videokanaal. Daarnaast is Tuinieren.nl actief op verschillende social media.

Vtwonenshop.nl
Sanoma Media biedt nauwelijks transactiemogelijkheid op zijn Nederlandse websites, omdat het zich vooral ziet als intermediair tussen consumenten enerzijds en adverteerders / retailers anderzijds. Het uitgeefbedrijf verkoopt zelf alleen woonproducten online op Vtwonenshop.nl, dat ook in de lucht wordt gehouden door Fonq.nl. In de shop worden producten van de vtwonen huiscollectie aangeboden, die ook mobiel te bestellen zijn. Sanoma’s laatst verschenen fysieke woonmagazine Magalogue is via Layar gekoppeld aan die mobiele shop.