Twinkle | Digital Commerce

Affiliate4You zoekt groei over de grens

2017-05-27
11675
  • 1:07

Affiliate4You is begonnen met acht affiliatecampagnes in België. Het is de start van de international expansie van de nichespeler, die ook in Duitsland actief wordt. Affiliate4You werkt voor klanten als Prénatal, C&A, Babypark, Noppies en Zwitsal.

Directeur en oprichter Rik van Elk, ook de ondernemer achter Bayplaats.nl en Mamaplaats.nl, noemt de stap over de grens logisch. Affiliate4You gaat feitelijk met zijn expanderende klanten mee naar onze zuider- en oosterburen. Daar komt bij dat de Belgische markt voor affiliatemarketing nog in de kinderschoenen staat en dat de Duitse markt vier keer zo groot is als de onze volgens Van Elk.

Affiliate4You, dat de nadruk legt op het bereik van jonge gezinnen, is niet uniek met zijn buitenlandse activiteiten. Zo opende concurrent Yonego onlangs een nieuw kantoor in Gent om de Belgische markt beter te kunnen bedienen. Daisycon, ook van Nederlandse origine, mikt specifiek op de Belgische, de Duitse en Franse markt.

Affiliate4You bedient de Belgische en Duitse markt in beginsel vanuit zijn kantoor in Utrecht. Eind dit jaar hoopt het netwerk zowel in België als Duitsland meer dan tachtig campagnes te draaien.

NB: Morgen vindt de Affiliate Dag plaats in Utrecht. U kunt zich nog inschrijven voor het congres (programma).