Twinkle | Digital Commerce

familiebedrijven_dusseldorp

2017-11-08
180101
  • 0:57

Twinkle heeft in samenwerking met de DigitaleMediaFabriek in Den Haag een serie video’s gemaakt die als thema ‘Familiebedrijf’ heeft. Het zijn bijzondere verhalen over ondernemende families die soms al generaties lang in de retail zitten.

In deze tweede aflevering spreekt Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk met Sebas van Wijk. Hij is verantwoordelijk voor de marketing en pr bij de Dusseldorp Groep. Naast het verhuren van afvalcontainers voor bijvoorbeeld een verbouwing, is het bedrijf ook actief op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, rioolservice, milieutechniek, asbestverwijdering en sloopwerkzaamheden.
Sinds de oprichting in 1949 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een concern met ongeveer 700 medewerkers. Nu ook met de webshop Dusseldorpafvalcontainer.nl.

De serie heeft 9 afleveringen. In de eerste aflevering kunt u het interview zien met Thijs van Rooijen van ThysToys.nl. De familiebedrijven die nog volgen zijn: Stumpel.nl, BoumanOnline, Ace Jewelers, Van den Assem Schoenen, Scheer & Foppen, Folux en Kookwinkel.nl.