Twinkle | Digital Commerce

Albert Heijn laat Appie bezorgen

2017-05-27
180101
  • 1:24

Albert Heijn bezorgt voortaan orders die zijn geplaatst via zijn applicatie Appie. Het gaat om een test, op dit moment nog alleen voor desktops en laptops. ‘Direct bestellen via je mobiel volgt in het voorjaar’, laat Albert Heijn weten.

Appie is de boodschappenapplicatie van Albert Heijn. De app voor iPhone en Android werd al verschillende malen verbeterd, maar het is nog altijd niet mogelijk om mobiel orders te plaatsen. Dat kan sinds vandaag wel op Ah.nl/appie, de service 'in vaste vorm'. Om producten te laten bezorgen moeten gebruikers op het vrachtwagenicoon bovenaan de lijst klikken.

Dit voorjaar mobiel bestellen bij Albert Heijn
Albert Heijn laat op Twitter weten dat Appie over een paar maanden ook mobiele orders zal accepteren:

Grote plannen met e-commerce
Albert Heijn, de nummer 3 van de Twinkle100, heeft grote plannen met e-commerce. Het bedrijf begint met persoonlijke aanbiedingen voor klanten en zal binnenkort de eerste afhaalpunten voor boodschappen openen in Nederland. Ook ziet moederconcern Ahold potentie in uitbreiding (online only) met nieuwe productcategorieën: Albert Heijn moet een webwinkelcentrum worden.

Click & collect
In Twinkle nummer 1 van 2012, die gister is verschenen, vindt u een uitgebreid artikel over de ambities van Albert Heijn met click & collect.

NB: U kunt Twinkle voortaan ook lezen op de iPad, via de applicatie van Tablisto. Ter introductie is het eerste nummer gratis.