Twinkle | Digital Commerce

Vault79.com: nieuwe Nederlandse veilingsite voor luxe fashion

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:00

Michiel Muller en Marc Schröder lanceren binnenkort een nieuwe veilingsite. De ondernemers spreken van ‘de eerste fashion auction van Nederland’. De verkoop start op 7 december op Vault79.com.


In ons land zijn verschillende veilingsites actief. Vooral reizen gaan vaak onder de online hamer. Met Vault79.com krijgt Nederland nu een dedicated veilingsite voor fashion.

Nieuwe items
Op de site, die al open staat voor inschrijvingen, zullen ‘nieuwe luxe fashion items' van onder meer Chloé, Mulberry, Hogan, Fendi, Céline, Marc Jacobs en Balenciaga worden geveild. ‘Wereldwijd zijn onze inkopers actief om de meest begeerde fashion items tegen de scherpste prijs in te kopen, zodat jij de beste deals kunt krijgen. Bied op je favoriete fashion items, volg de biedingen en win!’, luidt de wervende tekst op de veilingsite.

Fashiolista.com
Initiatiefnemers Muller en Schröder zijn onder meer bekend van hun bemoeienis met Tango en Route Mobiel, meldt Hyped.nl. Ze investeerden eerder ook in het Nederlandse initiatief Fashiolista.com, dat honderdduizenden leden heeft in alle uithoeken van de wereld. Leden kunnen via Fashiolista, ook wel de ‘Hyves voor webshoppers’ genoemd, artikelen uit webshops aan hun profiel toevoegen.