Twinkle | Digital Commerce

Lectric Groep opent e-commerce bureau Symfony

2017-05-27
180101
  • 1:01

Lectric Groep zet vandaag een achtste dochterbedrijf op de markt, dat specifiek is gericht op e-commerce dienstverlening. Symfony helpt klanten bij strategieontwikkeling en bij de implementatie en het beheer van webwinkels.

De meeste disciplinair gescheiden dochterbedrijven van Lectric Groep worden al regelmatig ingeschakeld door online verkopers. Met de opening van een dedicated bureau maakt de groep ‘een duidelijke keuze voor e-commerce’, aldus Lectric-directeur Jan-Hein Schouten.

Symfony begeleidt klanten van strategie tot support: ‘We hebben een consulting aanpak’, zegt Igor Verhoeven tegen Twinkle. Hij deed aan klantzijde ervaring op bij onder meer Free Record Shop, Kijkshop en Selexyz. Verhoeven is nu managing partner van Symfony.

Hybris, Intershop en Netivity
‘Samen met de klant doen we een nulmeting en kijken we wat er moet gebeuren', aldus Verhoeven. 'In Hybris, Intershop en Netivity hebben we drie partners die helpen bij de implementatie. Er komen nog nieuwe partners aan, onder meer voor de bouw van Magento shops. Daarin kunnen we al begeleiden, maar de implementatie loopt nu met een buitenlandse partij (Oxagile, red.). Na oplevering houden we contact met de klant om te kijken hoe dingen beter kunnen.’