Twinkle | Digital Commerce

FEBO beproeft e-commerce op Thuisbezorgd.nl

2017-11-08
301177
  • 0:58

Febo experimenteert met het bezorgen van bestellingen op afstand. Een van de vestigingen van de snackbarketen biedt zijn friet, kroketten en hamburgers te koop aan op Thuisbezorgd.nl. Als de proef aanslaat gaat Febo verder investeren in e-commerce.

De proef van Febo, exclusief op Thuisbezorgd.nl loopt al enkele weken. Een Febo in Hoorn fungeert als proefkonijn voor de online leveringen. De reacties op Thuisbezorgd.nl van mensen die reeds bestelden bij Febo zijn overigens positief te noemen: ‘Goed warm. Zeker het proberen waard.’

Voorbode
Volgens het hoofdkantoor van Febo is het te vroeg om iets te zeggen over het succes van de proef die het startte. De zegsvrouw geeft wel aan dat het experiment de voorbode kan zijn van een bredere e-commerce inzet. Het kantoor van Febo in Hoorn was niet bereikbaar voor commentaar.

Vette happen
Febo (Wikipedia) startte in 1941 als banketbakkerij. De naam is afgeleid van de hoofdstedelijke Ferdinand Bolstraat. Later werd Febo bekend als snackketen met vette happen die onder meer ‘uit de muur’ komen.