Twinkle | Digital Commerce

Binnenkort ook culinaire dagdeals: Fooddeal.nl

2017-05-27
290262
  • 1:10

Met Fooddeal.nl is er weer een productcategorie die beschikt over een dedicated dagdealsite van eigen bodem. Op de site wordt vanaf volgende maand dagelijks één culinaire aanbieding gedaan. Het kan gaan om een food of non-food product, maar bijvoorbeeld ook om een themalunch.

Fooddeal.nl is een initiatief van ondernemer Bart van Asten en zijn bedrijf Astenvalley. Hij laat Twinkle weten dat zich al vierduizend mensen hebben ingeschreven voor het concept, ‘en dan zijn we nog niet eens begonnen’.

Topleveranciers
Vanaf de start in augustus gaat Van Asten nieuwsbriefabonnees dagelijks op de hoogte stellen van de deal van die dag. ‘Voor de totstandkoming van onze deals werken we samen met een selectief gezelschap partners. Allemaal topleveranciers van goederen en diensten gerelateerd aan lekker koken, eten en drinken’, belooft Van Asten. Het productaanbod zal worden afgestemd op de verschillende culinaire jaargetijden, zoals het asperge-, wild- of het kreeftseizoen.

Dagdeals in reizen
Sites met dagdeals schieten als paddestoelen uit de grond, in uiteenlopende productcategorieën. Gisteren schreef Twinkle nog over een nieuwe site van Sanoma Media met reisaanbiedingen: Dagaanbieding.vakantie.nl.

NB: In het laatste nummer van Twinkle vindt u een uitgebreid artikel over de opkomst van dagdeals. Kop: ‘Waar leidt de goudkoorts naartoe’. U kunt het artikel ook hier lezen.