Twinkle | Digital Commerce

Pionier vertelt over m-commerce in gratis online-seminar

2017-10-05
180101
  • 1:04

Twinkle en PayPal organiseren volgende week (donderdagavond 12 mei) een gratis en interactief online-seminar over mobile commerce. Te gast is Melvin Mughal van Shopreme, die in een praktische sessie uitleg geeft over verkopen via mobiel.

Mughal, eerder mondiaal succesvol met de iPhone-applicatie iNap, lanceerde Shopreme eind december als platform voor mobiele dagaanbiedingen. De deals komen doorgaans van webwinkeliers die niet de (financiële) slagkracht hebben om een eigen mobiel verkoopkanaal op te tuigen. Shoppers kunnen via PayPal direct afrekenen binnen de applicatie van Shopreme, die beschikbaar is voor iPhone, Android en iPad.

Live vragen stellen
In het online-seminar van volgende week deelt Mughal zijn ervaringen over mobiele verkoop. Hij gaat in op de huidigde stand van m-commerce en de kansen en uitdagingen voor de toekomst. Kijkers hebben de gelegenheid live vragen te stellen aan de jonge ondernemer.

iWijnhuizz en f-commerce
Het online-seminar met Mughal is het derde dat Twinkle en PayPal samen organiseren. In de eerste editie stond de case iWijnhuizz centraal (hier kijken), in de tweede Facebook-verkoop door Eyewear.nl (hier kijken).

Inschrijven
Het online-seminar over m-commerce begint donderdag 12 mei 2011 om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. U kunt zich hier inschrijven.