Twinkle | Digital Commerce

Twinkle en Payal presenteren eerste online-seminar

2017-10-05
180101
  • 1:54

Twinkle en PayPal zijn begonnen met het aanbieden van online-seminars over verschillende deelgebieden van e-commerce. In het eerste seminar, dat deze week live was te volgen, stond mobiel betalen centraal. Het seminar is vanaf nu op deze site te bekijken.

Richard de Veer van PayPal Zakelijk begint het seminar met een algemene introductie, waarin hij uitlegt hoe een online-seminar werkt en waarom Twinkle en Paypal het samen aanbieden. Het belangrijkste doel is de kennis over e-commerce te vergroten aan de hand van aansprekende cases voor en door ondernemers.

In de eerste aflevering, over mobiel betalen, staat de case iWijnhuizz centraal. Dat is een applicatie van online-wijnverkoper Wijnhuizz, die bestellen en betalen via de iPhone mogelijk maakt. Aan het woord komen Ronald Toet van Wijnhuizz en Boudewijn Verkerk van applicatie-ontwikkelaar Sixpack. Het seminar wordt afgesloten met conclusies over de marktpotentie van mobile commerce.

Hieronder kunt u een weergave van het seminar bekijken, overigens zonder de interactieve mogelijkheden die live kijken biedt. Via het menu onder de beelden links kunt u direct een bepaald ‘hoofdstuk’ van het seminar instarten.

Twinkle houdt zijn lezers op de hoogte van nieuwe online-seminars, waarin u dan ook live kunt participeren.