Twinkle | Digital Commerce

Webinar: Melvin Mughal van Shopreme over m-commerce

2017-05-27
180101
  • [video]
  • 1:59

Twinkle en PayPal bieden online seminars aan over verschillende deelgebieden van e-commerce. Onlangs vond het derde webinar plaats, waarin Melvin Mughal van het mobiele aanbiedingenplatform Shopreme sprak over m-commerce.

Richard de Veer van PayPal Zakelijk begint het seminar met een algemene introductie, waarin hij uitlegt hoe een online seminar werkt en waarom Twinkle en PayPal het samen aanbieden. Het belangrijkste doel is de kennis over e-commerce te vergroten aan de hand van aansprekende cases voor en door ondernemers.

Shopreme
Daarna geeft De Veer het woord aan Mughal, oprichter en directeur van Shopreme. Hij start zijn presentatie met een korte introductie over Shopreme. Daarna gaat hij dieper in op de huidige stand van m-commerce in het algemeen en de ervaringen met Shopreme in het bijzonder. Hij bespreekt resultaten, mijlpalen en uitdagingen en sluit af met een bespiegeling over de toekomst van m-commerce.

Kijken
Hieronder kunt u een weergave van het webinar bekijken, overigens zonder de interactieve mogelijkheden die live kijken biedt. Via het menu onder de beelden links kunt u direct een bepaald ‘hoofdstuk’ van het seminar starten.

Meer online seminars
Twinkle houdt zijn lezers op de hoogte van nieuwe online seminars, waarin u dan ook live kunt participeren.

De eerste online seminars van Twinkle en PayPal, over mobiel betalen bij Wijnhuizz en over Facebook-verkoop door Eye-wear.nl, vindt u respectievelijk hier en hier.