Twinkle | Digital Commerce

Eyewear.nl over verkopen op Facebook in online-seminar

2017-05-27
180101
  • 1:01

Twinkle en PayPal organiseren volgende week een gratis en interactief online-seminar over verkopen op Facebook. Te gast is Bernd Damme, oprichter en directeur van Eye-wear.nl, dat zijn complete collectie zonnebrillen sinds kort te koop aanbiedt op het sociale netwerk.

Damme zal aanstaande dinsdag tussen acht en negen uur ’s avonds vertellen waarom Eye-wear.nl is begonnen met verkoop via Facebook en wat hij in de toekomst verwacht van dit sociale verkoopkanaal. Kijkers hebben de gelegenheid om live vragen te stellen aan de jonge ondernemer.

Case iWijnhuizz
Het online-seminar van volgende week is het tweede dat Twinkle en PayPal samen organiseren. In de eerste editie stond de case iWijnhuizz centraal. Dat is een applicatie van online-wijnverkoper Wijnhuizz, die bestellen en betalen via de iPhone mogelijk maakt. U kunt dat seminar hier terugkijken.

Inschrijven
Inschrijven voor het online-seminar van volgende week (14 december vanaf 20.00 uur) kan via deze link.

NB: Bernd Damme is een van de gasthoofdredacteuren in het eerste lustrumnummer van Twinkle. U vindt het blad, waarin veel terug- en vooruit gekeken wordt, vandaag op de mat.