Twinkle | Digital Commerce

Onderneemsters brengen Negen Straatjes Online

2017-11-11
180101
  • 0:59

Het aanbod van tientallen winkeliers in de bekende Negen Straatjes van Amsterdam is gebundeld op 9straatjesonline.com. Artikelen uit verschillende winkels kunnen tegelijkertijd worden gekocht en afgerekend, zonder parkeerboetes te riskeren.

9straatjesonline.com is een initiatief van Rosanne Jansen en Valerie van der Meer. Zij zeggen op de site over de shop: ‘Met dit unieke concept - een heel gebied van onafhankelijke winkeliers met unieke producten en collecties samenbrengen onder één digitaal dak – hopen we op te vallen tussen alle die grote en commerciële webshops. Aansluitend op het authentieke karakter van het gebied zelf, willen we een exclusieve selectie bieden van het beste dat al deze geweldige onafhankelijke winkels te bieden hebben.’

Verzendkosten
Voor 5,50 verzenden Jansen en Van der Meer artikelen uit de webwinkel naar klanten in Nederland, doorgaans binnen drie dagen na bestelling. Wie een product per se de volgende dag in huis wil hebben, kan kiezen voor express delivery. 9straatjesonline.com hanteert variabele verzendtarieven voor verschillende Europese landen en stuurt voor een maximum van 29,50 euro spullen naar alle uithoeken van de wereld (FAQ's hier).