Twinkle | Digital Commerce

Makro start online-verkoop op Makroshop.be

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:58

Makro heeft twee themashops gelanceerd voor Belgische pashouders, te bereiken via Makroshop.be. De groothandel, die in ons land voorzichtige stappen zet in e-commerce, verkoopt voortaan kantoor- en tuinartikelen online aan onze zuiderburen.

Makro vraagt bezoekers van Makropshop.be allereerst of ze op zoek zijn naar kantoor- of naar tuinartikelen, zowel in het Nederlandse als in het Frans. Vervolgens wordt gevraagd een Makro-vestiging in België te kiezen. Geregistreerde klanten van de groothandel kunnen de kantoorartikelen die ze online bestellen daar ophalen. De producten uit de tuinshop, waaronder tuinhuizen en blokhutten, worden afgeleverd aan huis of op kantoor.

Makrodagdeal.nl
Begin dit jaar opende Makro al een brede webwinkel voor pashouders in Groot-Brittannië. Namens Makro Nederland gaf Patrick Van Gils aan Twinkle te kennen dat er geen plannen waren voor een complete Nederlandse webwinkel. De groothandel houdt hier met Makrodagdeal.nl sinds de zomer van vorig jaar wel een b2b-aanbiedingensite in de lucht. Daarover zei van Gils in bedekte termen: 'Het is een stap in de goede richting en we staan voor iedere vervolgstap open.’