Twinkle | Digital Commerce

Facebook-verkoop centraal in online-seminar

2017-05-27
180101
  • 0:57

Twinkle en PayPal organiseren binnenkort een gratis en interactief online-seminar over verkopen op Facebook. Te gast is Bernd Damme, oprichter en directeur van Eye-wear.nl, dat zijn complete collectie zonnebrillen te koop aanbiedt op het sociale netwerk.

Damme zal op dinsdag 8 februari vanaf 20.00 uur vertellen waarom Eye-wear.nl is begonnen met verkoop via Facebook en wat hij in de toekomst verwacht van dit sociale verkoopkanaal. Kijkers hebben de gelegenheid om live vragen te stellen aan de jonge ondernemer. Het online-seminar stond aanvankelijk afgelopen december gepland, maar ging door ziekte van Damme toen niet door.

Case iWijnhuizz
Het online-seminar over Facebook-verkoop - ook wel f-commerce - is het tweede dat Twinkle en PayPal samen organiseren. In de eerste editie stond de case iWijnhuizz centraal. Dat is een applicatie van online-wijnverkoper Wijnhuizz, die bestellen en betalen via de iPhone mogelijk maakt. U kunt dat seminar hier terugkijken.

Inschrijven
Inschrijven voor het online-seminar van 8 februari, dat tot ongeveer 21.00 uur zal duren, kan via deze link.