Twinkle | Digital Commerce

Travel24.com opent Nederlandse website

2017-05-27
17893
  • [nieuws]
  • 0:51

Travel24.com, een reissite met aanbiedingen, richt zich voortaan ook op de Nederlandse markt. Volgens het bedrijf is het reisaanbod van alle belangrijke Nederlandse touroperators opgenomen in het portfolio van Travel24.nl.

Travel24.com richt zich op vakantiegangers en zakelijke reizigers en biedt vliegtickets, lastminutes, pakketreizen, eigen vervoersreizen, korte reizen en vakantiehuizen aan. Directeur Jan Valentin verwacht dat de Nederlandse site Travel24.nl binnen drie jaar tot de leidende reisportalen van ons land kan gaan behoren.

'Traveltainment'
In een zojuist verschenen persbericht schrijft Travel24.com over de Nederlandse entree: ‘Travel24 is met deze activiteit het eerste onafhankelijke portaal in Nederland dat in uitgekozen productsegmenten met Traveltainment-technologie werkt. Het eigen vliegticketsegment van Unister wordt binnenkort in de pagina geïntegreerd.’

Flug24.com, Lastminute24.com
Travel24.com is een Duits bedrijf, dat merendeels in eigendom is van de Unister Gruppe uit Leipzig. Deze onderneming heeft behalve in Travel24.com meerderheidsbelangen in de reis- en vliegportalen Flug24.com en Lastminute24.com.