Twinkle | Digital Commerce

Hotels.com lanceert mobiele boekingssiteHotels.com lanceert mobiele boekingssite

2017-05-27
180101
  • 0:56

Hotels.com heeft een mobiele website geopend waarop reizigers hotelkamerovernachtingen kunnen boeken. Bij het ontwerp van de site, bestemd voor consumenten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, stond eenvoud centraal.

Expedia-dochter Hotels.com, in 1991 begonnen als Hotel Reservations Network (Wikipedia), constateerde dat een kanaalspecifieke webstek nodig was in de jacht op mobiele boekers. De site is in eigen huis ontwikkeld.

Hoofdmenu
Het hoofdmenu van de mobiele site bestaat uit vijf opties. Behalve inloggen en registreren kan de bezoeker een hotel zoeken en boeken, zijn reservering bekijken, de klantenservice om hulp vragen en toegang krijgen tot het loyaliteitsprogramma van Hotels.com:Mobiele surfers van Hotels.com kunnen met één druk op de knop telefonisch reserveren. Ook kunnen ze ervoor kiezen de 'Full Website' van Hotels.com op de smartphone te raadplegen.

120.000 accomodaties
Hotels.com biedt naar eigen zeggen ‘een allesomvattende bron voor hotelprijzen, voorzieningen en beschikbaarheid’. In het bestand zitten meer dan 120.000 accommodaties over de hele wereld, waaronder behalve hotelketens ook onafhankelijke hotels.

Bron: Internet Retailer