Twinkle | Digital Commerce

Chatten over meubels bij Directdesign.nl

2017-11-09
180101
  • 0:46

In navolging van Kijkshop.nl en Wehkamp.nl heeft online-woonwinkel Directdesign.nl de innovatieve chattoepassing Joint Product eXperience (JPX) geïntegreerd in zijn shop. Bezoekers kunnen realtime communiceren over producten.

JPX, ontwikkeld door Chatventure, maakt het mogelijk om gezamenlijk producten te bekijken, daarop in te zoomen, reviews te bespreken en elkaars mening te peilen.

Bij iedere productpagina op Directdesign.nl is de knop “samen shoppen” te vinden. Via deze knop kan de bezoeker contact leggen met bekenden die beschikken over een account van Windows Live Messenger. Als het contact de uitnodiging accepteert kan er realtime samen worden gewinkeld op afstand. Op de ene helft van het scherm is het product te zien, op de andere de bekende chatfunctionaliteit.

In het laatste nummer van Twinkle vindt u een uitgebreid artikel over Directdesign.nl. U kunt het artikel ook hier lezen.