Twinkle | Digital Commerce

Babypark winnaar Baby & Kids Website Awards 2010

2017-05-27
180102
  • 1:07

Tijdens de Baby & Kids Website Awards 2010 is Babypark verkozen tot beste webshop. Koter Kado en Geboortewinkel eindigden op plaats twee en drie.

Vanmiddag vond tijdens het Negenmaandencongres de uitreiking van de Baby & Kids Website Awards 2010 plaats. Dagvoorzitter Maureen du Toit maakte de winnaars bekend in de categorieën webshops en infosites. Babypark kwam door de publieksstemmen en het oordeel van een professionele jury als beste uit de bus. De jury prees de professionaliteit van de vernieuwde site en vindt die helemaal aansluiten bij de wensen van de shopper van nu. De producten zijn voorzien van een goede uitleg, er is ruimte voor reviews, shoppers kunnen een verlanglijstje maken en ze hoeven geen account aan te maken als ze willen afrekenen. Babypark ging naar huis met en cheque van 5000 euro, een oorkonde en een bos bloemen.

In de categorie infosites kwam Zwanger.jongegezinnen.nl als beste uit de bus. De andere genomineerden waren Babytjes.nl, die op nummer twee eindigde en Babyinfo (nummer 3).

De verkiezing
De verkiezing vond voor de derde keer plaats en wordt georganiseerd door Babyplaats in samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

De jury
De jury bestaat uit Nicole Tuitert (manager Negenmaandenbeurs), Saskia Aalberts (expert consultant bij internetadviesbureau Jungle Minds) en Rik van Elk (oprichter en eigenaar van Babyplaats & Affiliate4You.)