Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe CEO voor Neckermann.com

2017-05-27
169130
  • [nieuws]
  • 1:00

Kees Gabriëls vertrekt als CEO van Neckermann.com. De thuiswinkelreus heeft een opvolger gevonden in de persoon van Peter van Laere. Hij begint op 1 januari.

De wisseling aan de top is begin deze week medegedeeld aan het personeel. Van Laere had al zitting in de driekoppige directie, als COO. Hij wordt de nieuwe CEO. Ed Hensen blijft CFO van Neckermann.com en Gino Thuy treedt als CMO toe tot de directie. De functie van COO is na een herschikking komen te vervallen.

Als manager hardware was Thuy nauw betrokken bij de nieuwe site die Neckermann.com onlangs lanceerde.

Themawinkels
Het nieuwe Neckermann.com is een verzamelplaats van 22 themawinkels, die moeten uitgroeien tot communities. Binnen de strategie past het bieden van onderdak aan andere retailers op Neckermann.com.

Boek schrijven
Gabriëls stond vier jaar aan het roer bij Neckermann.com, eerst als director en later als CEO. Hij geeft zichzelf een jaar de tijd om een boek te schrijven over talentmanagement. Daarnaast wil hij een lange reis door Afrika gaan maken met zijn gezin.

Meer over Gabriëls leest u in de papieren Twinkle, die op 7 december verschijnt. Over Thuy’s ambities met Neckermann.com leest u binnenkort meer op deze site.