Twinkle | Digital Commerce

Jaap.nl ook in huurhuizen

2017-11-09
172130
  • 0:39

Hans Voorn, die zich nadrukkelijk positioneert als de voornaamste en enig overblijvende concurrent van Funda, heeft huurhuizen toegevoegd aan Jaap.nl. Bij introductie bestaat het huuraanbod uit meer dan vijftigduizend woningen.

Dat meldt weblog Hyped.nl. Voorn sloot deals met grote verhuurbemiddelaars als Rotsvast Groep, Pararius, Vesteda en Directwonen. Daarnaast kunnen particulieren zelf hun huis te huur aanbieden op Jaap.nl.

Voorn zei dit voorjaar in Twinkle dat Jaap.nl moet uitgroeien tot 'de Hyves van de woningmarkt', dat plaats biedt aan alle huizen van Nederland, vacant of niet. Kort daarvoor fuseerde Jaap.nl, voor een groot deel in handen van DSB Bank, met huizensite Brixter van De Telegraaf. Die site is inmiddels opgegaan in Jaap.nl.