Twinkle | Digital Commerce

ECI opent deuren voor niet-leden

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 0:52

Ook niet-leden kunnen voortaan terecht bij ECI. Zeer recent was de aanbieder van boeken en CDs nog exclusief beschikbaar voor consumenten met een lidmaatschap, zowel op internet als de winkels van ECI zelf, maar sinds vandaag is dat verleden tijd.

Tot voor kort richtten wij ons alleen op de leden, maar daarnaast willen wij ook een winkel zijn voor die consumenten die ad hoc willen bestellen. Leden van ECI krijgen nu wel extras aangeboden; als enige partij mogen wij hen tot 40% procent directe korting geven op de wettelijk vastgestelde boekenprijs, aldus een stellige Hubert de Koning, directeur bijECI.

Online is eveneens het nodige veranderd; zo zijn de verzendkosten voor internetbestelling per direct verlaagd. Al deze veranderingen zijn overigens een gevolg van het nieuwe beleid bij ECI, waarmee zij officieus de aanval op Bol.com heeft ingezet. In Nederland is laatstgenoemde partij momenteel de grootste aanbieder van boeken op internet.