Twinkle | Digital Commerce

Iens.nl trekt aan restaurateurs

2017-05-26
169130
  • 1:02

Tegen betaling kunnen restaurateurs hun vermelding op Iens.nl voortaan uitbreiden met foto's, een eigen omschrijving en hun menukaart.

Het is voor het eerst dat horecaondernemers direct invloed kunnen uitoefenen op hun vermelding op de restauransite. 'Iens komt zo tegemoet aan de wensen van de consument om meer (visuele) informatie over het restaurant te krijgen om zo tot een juiste beslissing te komen.' Aldus het persbericht, waarin niet wordt gerept over de optie om internetvideo's te laten maken en plaatsen.

Restauranthouders kunnen hun kans op reserveringen vergroten door het profiel van hun etablissement te 'pimpen'. Iens.nl heeft er zo een nieuwe inkomstenbron bij. Sander Klos, die sinds begin dit jaar de scepter zwaait bij de restaurantsite: 'We willen restauranthouders nadrukkelijker bij de site betrekken en dus zeggen we: "Waarom presenteer je jezelf niet aan de ruim drie miljoen unieke bezoekers per jaar?"' Dat kunnen ze doen tegen een introductietarief van 17,50 euro per maand.

Voor het eerst in de tienjarige geschiedenis van de restaurantsite gaat Iens.nl binnenkort geheel op de schop. In Twinkle nummer 8, die op 18 september verschijnt, vindt u de eerste shots van de nieuwe site. Sander Klos vertelt in het bijbeborende interview over het hoe en waarom van de restyling. Ook doet hij de groeistrategie van de restaurantsite uit de doeken.