Twinkle | Digital Commerce

Sexen met Wehkamp en andere inhakers

2017-05-26
  • 2:19

Inhakers, u weet wel: er is een evenement en we verzinnen wel iets om er van te profiteren. U verkoopt schoenen en plotseling heten ze EK-schoenen. Of u verkoopt wijn en u geeft er tijdelijk Oranje-katers bij (wat dat is doet er helemaal niet toe). Soms zijn ze hartstikke leuk. Maar dit jaar is het armoe. Nog nix leuks gezien, of het zou de nieuwsbrief van Wehkamp moeten zijn. Niet gemaakt met groot geld, maar toch creatief en doelmatig. Zal zeker vaak doorgemaild worden, en daar gaat het om!

PERSBERICHT

Het geheim van Oranje ontrafeld: sex voor de wedstrijd
Wehkamp-chauffeur zet hotel Franse selectie op stelten

Zwolle- 10 juni 2008 - Eén van Wehkamp's vrachtwagenchauffeurs heeft voor veel commotie gezorgd in het hotel, waar het Nationale Franse voetbalteam tijdens het EK verblijft. Voor de ogen van een verbijsterde Franse sportverslaggeefster die voor het hotel live verslag stond te doen ("ons nationale team ligt al vroeg op één oor om topfit te zijn voor de belangrijke wedstrijd tegen Nederland"),  laadde hij een dozijn in verleidelijke lingerie gestoken Wehkamp-modellen uit, die enthousiast het hotel bestormden. Binnen no time brak er een oorverdovend feestgedruis los op de kamers van de Franse voetbalspelers die blijkbaar niet schroomden de bloemetjes flink buiten te zetten. Dit voorval vertoonde verdacht veel gelijkenis met het zwembadincident, dat het Nederlandse elftal in 1974 zo dupeerde.

Directie wehkamp.nl geschokt
De directie van wehkamp.nl toonde zich geschokt door dit bericht. "Natuurlijk zien wij het Nederlandse team ook graag winnen van de Fransen", maar deze stap van onze chauffeur gaat ons net iets te ver. Temeer omdat hij flink van zijn route is afgeweken en een groot aantal van onze klanten heeft gedupeerd. Die stonden namelijk tevergeefs te wachten op de aangekondigde aflevering van hun bestelling binnen 24 uur, waaronder veel LCD-televisies. We zullen zeker geen sancties treffen tegen deze chauffeur, aangezien hij met deze actie het landsbelang diende", aldus de woordvoerder van wehkamp.nl

Het geheim van Oranje?
Na de spectaculaire overwinning van Nederland op Wereldkampioen Italië, wordt alom gegist naar de achtergrond van het Italiaanse debâcle. Vermoed wordt dat ook daar in de nacht voor de wedstrijd eenzelfde soort actie heeft plaatsgevonden, maar dat blijft voorlopig in het ongewisse. In ieder geval lijkt Bondscoach Van Basten, na het wegvallen van raadsheer Cruijff, weer een extra wapen in handen te hebben...
Klik hier voor een video-impressie van de actie van de Wehkamp-chauffeur.

Twee andere (redelijk) leuke zijn de inhakers van Gillette en een Engels designbureau. Het bureau vraagt de Engelsen om het Nederlandse team te ondersteunen. Wie zich aansluit wordt ereburger en krijg het voorvoegsel 'Van' (Van Nistelrooy, Van the Man) voor z'n achternaam. De Nederlandse ambassade in London zou de actie ondersteunen.

En u? Al een oproep gedaan om via Hyves de enige echte (vul hier de naam van uw shop in)-EK-schlager in te laten zingen?