Twinkle | Digital Commerce

Eerste onafhankelijke Nederlandse Affiliate Dag

2017-05-26
  • 0:58

Dinsdag 20 mei organiseren BBP en Affiliate Promotions de eerste onafhankelijke Nederlandse Affiliate Dag (www.affiliatedag.nl). Het evenement vindt plaats in DeFabrique in Utrecht.

De afgelopen jaren groeide de affiliatewereld snel, kleine netwerken en adverteerders zijn uitgegroeid tot grote bedrijven. Veel affiliates hebben inmiddels complete bedrijven en concepten rond het affiliatemarketing-model weten op te bouwen. De hoogste tijd dus voor een evenement exclusief gericht op alle Nederlandse en Belgische affiliates, adverteerders en netwerken.

De belangrijkste doelstelling voor deze dag is de bevordering van uitwisseling van kennis en informatie tussen de verschillende partijen, groot en klein. De dag bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder veel informatieve parallelpresentaties. Op de beursvloer krijgen bedrijven de gelegenheid om zich te presenteren aan de bezoekers van de Affiliate Dag. Een netwerkborrel en een buffet besluiten de dag.

'We hopen vooral dat er veel bezoekers komen die nog niet zo lang, of helemaal niet, actief zijn op het gebied van affiliate marketing', aldus Paul Schoenmakers van Affiliate Promotions. 'Juist voor deze groep deelnemers organiseren we speciale sessies zodat ze meer te weten kunnen komen over wat en hoe affiliatemarketing voor hen zou kunnen werken'.