Twinkle | Digital Commerce

Website gouden Gids vernieuwd

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:17

goudengidsGoudengids.nl en nationaletelefoongids.nl zijn vernieuwd. Zo is de interface van beide sites veranderd en de laadtijd verkort. Ook is het aantal zoekmogelijkheden uitgebreid. Daarnaast is er een ov-planner toegevoegd aan de routeplanmogelijkheiden van de site, zodat ook met het openbaar vervoer de route naar bedrijf of particulier gepland kan worden. De wijzigingen zijn de eerste in een reeks van aanpassingen die moederbedrijf Truvo doorvoert, zo laat het bedrijf weten.

Zoekfunctie
De zoekfunctie op de website heeft een aantal wijzigingen ondergaan. Truvo Nederland BV, de uitgever van de Gouden Gids meldt in een bericht dat bezoekers bij een zoekopdracht naar bijvoorbeeld een sportschool nu een sportschool in de buurt kunnen vinden door het ingeven van de vier cijfers van de eigen postcode. Daarnaast zijn vanuit nationaletelefoongids.nl alle (bedrijfs)rubrieken nu ook aanklikbaar. Als iemand nu bijvoorbeeld zoekt op 'schilder' in Amsterdam, dan komen daar particulieren uit die 'Schilder' heten, maar bijvoorbeeld ook bedrijven die een schildersbedrijf hebben. Bij deze bedrijven linkt de rubriek, die bij deze vermelding op nationaletelefoongids.nl staat, nu ook door naar de desbetreffende rubriek op goudengids.nl.

Ask.com
Via de goudengids.nl website kan de gebruiker nu ook zoeken op het hele internet via Ask.com. Daarvoor is een tab Ask.com toegevoegd aan de homepage. Goudengids.nl wil het startpunt zijn voor alles wat je op internet wilt zoeken.