Twinkle | Digital Commerce

'Online boeken vervoer Zwarte Cross succes'

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:02

Zwarte CrosAfgelopen weekend registreerde de Zwarte Cross -naar grote tevredenheid van de organisatie- een recordaantal bezoekers. Ook over de mogelijkheid om bezoekers online hun vervoer naar het evenement te laten boeken is de organisatie erg tevreden. Dit kon nadat men het toegangsbewijs had geboekt, via de website van TripTicket. Veel bezoekers maakten gebruik van de dienst.

Zwarte Cross is het eerste festival dat gebruikt heeft gemaakt van TripTicket. Honderden bezoekers hebben een plaats geboekt in een georganiseerde touringcar vanaf hun woonplaats of pendelbus vanaf het treinstation Lichtenvoorde-Groenlo. Ook ontvingen zij per e-mail het reisadvies van het openbaar vervoer, zodat ze op de hoogte waren van de treintijden.

De vervoersdienst TripTicket is in het leven geroepen vanwege de vele verkeerproblemen die vaak met festivals gepaard gaan. Bezoekers kunnen via internet met behulp van hun postcode het volledige aanbod van vervoer bekijken en boeken. Betalen kan via CreditCard of iDeal. 'De Zwarte Cross is het eerste festival dat gebruikt heeft gemaakt van TripTicket, maar de verwachting is dat anderen snel zullen volgen', zo laat TripTicket weten.