Twinkle | Digital Commerce

Website Twinkle vernieuwd

2017-05-26
  • 1:57

Twinkle online, nu nóg informatiever

Het gaat lekker met Twinkle. Het magazine heeft de LOF Innovatieprijs 2007 in de wacht gesleept, het aantal abonnees groeit gestaag en we krijgen leuke en kritische reacties van de lezers. Mooi, maar de website kwam steeds verder van het blad te staan.

Tekst: Marieke Verdonk

Die hebben we dus onder handen genomen. Zodat hij beter aansluit bij het blad. De oude site ging uit van nieuws, maar we hebben nog zoveel meer te vertellen. Stapels praktijkcases, achtergrondverhalen, opinies en meningen, tips en tricks die we u allemaal online willen aanbieden. Zo bouwen we aan een online-kenniscentrum voor webwinkeliers.

Het nieuws blijft een prominente plek houden, maar moet ook ruimte maken voor de weblogs. We hebben een aantal mensen uitgenodigd om voor Twinkle te gaan bloggen. Mocht u denken: 'ik wil ook weblogger voor Twinkle worden', stuur dan een mailtje naar redactie@twinklemagazine.nl. Suggesties, opbouwende kritiek en complimenten mogen naar hetzelfde adres.

Homepage

Op de homepage vindt u het laatste nieuws, de laatste blogposts en de ingangen naar praktijkartikelen, achtergrondverhalen, alle weblogs en naar de artikelen die in het magazine staan. Ben u geïnteresseerd in Twinkle-events of -boeken en -cursussen op uw vakgebied, klik dan onderin de pagina op 'Magazine', 'Agenda' of 'Cursus'.

Nieuws

Nieuws, nieuws, nieuws en nog meer nieuws. Met een archief dat teruggaat tot december 2005, de start van Twinkle. Wanneer u een - gratis - abonnement neemt op de nieuwsbrief, ontvangt u elke vrijdag het nieuwsoverzicht van de week in uw mailbox.

Weblog

Actualiteiten met een persoonlijke touch. De bloggers van Twinkle hebben allemaal 'iets' met e-commerce. Vanuit hun eigen vakgebied geven ze hun mening over trends en de dingen die ze in de praktijk tegenkomen.

Achtergronden

Hier vindt u artikelen die dieper op de materie ingaan. Bijvoorbeeld: Wat is behavioral targeting, wat zijn de voor- en nadelen van videobanners, wat betekent online-verkoop voor de supply chain, wat zijn uw rechten en plichten.

Praktijk

Bent u op zoek naar ervaringen van andere webwinkeliers of praktische tips en tricks, dan kun u terecht in 'Praktijk'. Hier vindt u bijvoorbeeld conversietips, aanwijzingen voor de inrichting van uw landingspagina's, tips voor starters of suggesties voor verbetering van de communicatie met uw klanten.

Magazine

Hier archiveren we de artikelen uit het magazine. Hier vindt u ook een link om u te abonneren op Twinkle.

Dit artikel verscheen eerder in Twinkle 5-2007