Twinkle | Digital Commerce

Pour Vous Parfumerie verkoopt via Wehkamp.nl

2017-05-26
162229
  • [nieuws]
  • 1:23

Als faciliterende organisatie voor zelfstandige parfumerieën heeft Pour Vous Parfumerie de primeur om met goedkeuring van de bij haar organisatie aangesloten cosmeticaleveranciers haar parfumartikelen online via Wehkamp te gaan verkopen. Bij Pour Vous Parfumerie zijn 81 winkels aangesloten; de organisatie heeft een marktaandeel van 17 procent. Voor Wehkamp.nl is dit opnieuw een belangrijke uitbreiding van het assortiment.

Win-win situatie

Voor Pour Vous parfumerie is Wehkamp een uitstekende partner. Het webwarenhuis beschikt immers over een goede logistieke distributie, een groot klantenbestand en een gedegen kennis op het gebied van e-commerce. Paulien Ruiter, directeur van Pour Vous Parfumerie geeft aan zeer verguld te zijn met deze samenwerking. 'Het is duidelijk dat de verkopen via internet in Nederland sterk aan het opkomen zijn en dat dit de komende jaren alleen maar zal toenemen. Inspelen op de latente behoefte van de consument is wat wij altijd hebben nagestreefd. De stap die we nu hebben gezet past helemaal in onze strategie. Wij zijn dan ook uitermate enthousiast dat we deze stap in samenwerking met Wehkamp als grootste webwarenhuis van Nederland hebben kunnen realiseren. Hier is duidelijk sprake van een win-winsituatie voor beide partijen'.

Start webshop

De Pour Vous Webshop gaat met ingang van augustus online. De consument kan de Pour Vous-shop vinden op wehkamp.nl maar de shop ook via www.pourvousshop.nl benaderen. In de online shop zal de consument alleen parfumartikelen aantreffen van de gerenommeerde merken die ook in de fysieke winkels verkrijgbaar zijn. In totaal gaat het bij de start om circa 500 artikelen.